nedjelja, 13. veljače 2011.

Proračun općine Karlobag iznsit će 14,2 milijuna kuna

Računa se da će proračun Općine Karlobag za 2011. iznositi 14,2 milijuna kuna. Socijalan je i razvojni. Planira se, da će se djelomično napuniti prodajom općinskog zemljišta u vrijednosti oko četiri milijuna kuna. S novcem iz proračuna, ove godine se planira uređenje nerazvrstanih cesta Pričac-Dolac i Laktinac, te probijanje cesta Kučeljak i Kalvarija.

Proširit će se groblje »Šanac«. Općina planira sagraditi kapelicu u Ledeniku. U proračunu osigurano je i 1,2 miljuna kuna za izradu projektne dokumentacije za nekoliko projekta (dovršetak UP naselje Karlobag, izrada DPU Kalvarija i Kučeljak te projekt šetnice od Tatinje do Crkvenog gaja. Donacije udrugama iznosit će 421 tisuću kuna, a za socijalni program predviđeno je 600 tisuća kuna. Općina će i ove godine subvencijonirati dječji vrtić i prijevoz srednješkolaca prema Gospiću.

Općina Karlobag odlučila je ove godine pomoći privatnicima tako da će im do 1. lipnja cijena najamnine poslovnog prostora 20 posto biti manja. Takvi su planovi vodećih tijela Općine Karlobag. Na kraju godina će mo moći vidjeti jesu li nas i oni iznevjerili.

Nema komentara:

Objavi komentar